Jeduthun
 • Recente
  nieuwsitems
 • 30-03-2020
  Coronavirus update
  Beste leden, Zoals belo ...
  Lees meer »
 • 20-03-2020
  Coronavirus update
  Bericht van de Voorzitter: ...
  Lees meer »

Coronavirus update

Bericht van de Voorzitter:
-------------------------------------------
Dag mannen,

Er is bijna weer een week om, waarin de wereld, ons land en ook wij in bijzondere omstandigheden zijn terecht gekomen. We worden er stil van. Zoals beloofd willen wij de leden continu blijven informeren over één en ander rondom de repetitieavonden, uitvoeringen en andere zaken.

De repetitieavonden komen in ieder geval tot en met 6 april te vervallen, en de uitvoering op 4 April kan helaas niet doorgaan.

D.V. maandagavond hopen we als bestuur toch te vergaderen over de invulling van de komende periode. Dit om de leden in de loop van volgende week weer te kunnen informeren. Het vergaderen gaat geheel volgens de regels op gepaste afstand van elkaar. 

Hoop voor allemaal dat we gezond mogen blijven, alvast een goede zondag, en we hopen tot weerziens. Moge de Heere ons gedenken.

Hartelijke groeten,
Mattin
---------------------------------------

Kliksafe
Willen de leden met een account bij Kliksafe de site goed in de gaten houden. De door het bestuur verzonden mail komt bij die leden niet of te laat aan. Hier wordt bij Kliksafe aan gewerkt. Op 20-03-2020 hoopt Jan Meeuse weer een mail te sturen. Kliksafe gaat deze mail monitoren en uit zoeken wat er precies fout gaat.  
 


« Terug naar het overzicht